Συνεληφθη Για Ναρκωτικα - Bafman Eley8eros O Gnwstos Raper Poy Synelhf8h Gia Narkwtika - συνελήφθη την παρασκευή (18.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για κατοχή.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των γονέων του 41χρονου στη θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν μία σύριγγα περιέχουσα πιθανόν. συνεληφθη 33χρονοσ για διακινηση ναρκωτικων στο ηρακλειο. Όπως αναφέρει η αστυνομία στο επίσημο δελτίο τύπου, ο 50χρονος μαζί με ακόμα. Ο 35χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό.

Οι αρχές των ηπα ζητούν την έκδοση του 56χρονου προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή του. Narkwtika Gnwstos Sxediasths Modas Synelhf8h Gia Diakinhsh Kokainhs Vid
Narkwtika Gnwstos Sxediasths Modas Synelhf8h Gia Diakinhsh Kokainhs Vid from www.sportime.gr
συνεληφθη 47χρονοσ για ναρκωτικα στην κατερινη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των γονέων του 41χρονου στη θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν μία σύριγγα περιέχουσα πιθανόν. Τρεισ συλληψεισ για μεγαλη ποσοτητα ηρωινησ στο πε. συνελήφθη την παρασκευή (18.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για κατοχή. Καρδιτσα (του ανταποκριτή μας) συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον παλαμά καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας καρδίτσας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο υπάλληλος συνεληφθη ύστερα απο πληροφοριες που έφθασαν στην ελ.ασ για περιεργες δραστηριότητες 03/06/2020, 22:31. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. συνελήφθη χθες (26 απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της πιερίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της.

συνελήφθη την παρασκευή (2/1/2015) στο ηράκλειο ένας 33χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

συνελήφθη χθες (26 απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της πιερίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της. Καρδιτσα (του ανταποκριτή μας) συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον παλαμά καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας καρδίτσας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Τρεισ συλληψεισ για μεγαλη ποσοτητα ηρωινησ στο πε. Οι αρχές των ηπα ζητούν την έκδοση του 56χρονου προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή του. Ο υπάλληλος συνεληφθη ύστερα απο πληροφοριες που έφθασαν στην ελ.ασ για περιεργες δραστηριότητες 03/06/2020, 22:31. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1) Ποιου μεγαλοδημοσιογράφου η κόρη συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών στον πειραιά. συνελήφθη την παρασκευή (2/1/2015) στο ηράκλειο ένας 33χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1) συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος της νιγρίτας ύστερα από. Όπως αναφέρει η αστυνομία στο επίσημο δελτίο τύπου, ο 50χρονος μαζί με ακόμα. συνεληφθη 33χρονοσ για διακινηση ναρκωτικων στο ηρακλειο.

συνελήφθη χθες (26 απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της πιερίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της. Καρδιτσα (του ανταποκριτή μας) συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον παλαμά καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας καρδίτσας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Τρεισ συλληψεισ για μεγαλη ποσοτητα ηρωινησ στο πε. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες.

συνεληφθη 42χρονοσ με 26 κιλα καν. Synelhf8h Gia Narkwtika Sth Larisa
Synelhf8h Gia Narkwtika Sth Larisa from www.tirnavitikanea.com
συνεληφθη για ναρκωτικα, μολισ κατεβηκε απο το λεωφορειο. Καρδιτσα (του ανταποκριτή μας) συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον παλαμά καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας καρδίτσας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1) συνεληφθη 42χρονοσ με 26 κιλα καν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των γονέων του 41χρονου στη θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν μία σύριγγα περιέχουσα πιθανόν. Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ, ο οποίος το μεσημέρι της τρίτης, οδηγήθηκε στον ανακριτή, μετά τη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος της νιγρίτας ύστερα από.

συνελήφθη την παρασκευή (18.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για κατοχή.

Ο υπάλληλος συνεληφθη ύστερα απο πληροφοριες που έφθασαν στην ελ.ασ για περιεργες δραστηριότητες 03/06/2020, 22:31. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1) συνεληφθη 47χρονοσ για ναρκωτικα στην κατερινη. συνελήφθη την παρασκευή (2/1/2015) στο ηράκλειο ένας 33χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος της νιγρίτας ύστερα από. συνεληφθη 42χρονοσ με 26 κιλα καν. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ, ο οποίος το μεσημέρι της τρίτης, οδηγήθηκε στον ανακριτή, μετά τη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. συνεληφθη για ναρκωτικα, μολισ κατεβηκε απο το λεωφορειο. Όπως αναφέρει η αστυνομία στο επίσημο δελτίο τύπου, ο 50χρονος μαζί με ακόμα. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. συνεληφθη 33χρονοσ για διακινηση ναρκωτικων στο ηρακλειο. Οι αρχές των ηπα ζητούν την έκδοση του 56χρονου προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή του. συνελήφθη την παρασκευή (18.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για κατοχή.

Ποιου μεγαλοδημοσιογράφου η κόρη συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών στον πειραιά. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Συνελήφθη, χθες (21.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου ναυπλιέων αργολίδας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας ναυπλίου, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της. συνεληφθη 33χρονοσ για διακινηση ναρκωτικων στο ηρακλειο. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1)

Συνελήφθη, χθες (21.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου ναυπλιέων αργολίδας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας ναυπλίου, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της. Synelhf8h Gia Narkwtika
Synelhf8h Gia Narkwtika from www.tirnavitikanea.com
συνελήφθη χθες (26 απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της πιερίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της. Καρδιτσα (του ανταποκριτή μας) συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον παλαμά καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας καρδίτσας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. συνεληφθη 33χρονοσ για διακινηση ναρκωτικων στο ηρακλειο. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1) Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των γονέων του 41χρονου στη θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν μία σύριγγα περιέχουσα πιθανόν. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Ενας 39χρονος αυστραλός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της μυκόνου, από αστυνομικούς της.

συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος της νιγρίτας ύστερα από.

συνελήφθη χθες (26 απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της πιερίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της. Όπως αναφέρει η αστυνομία στο επίσημο δελτίο τύπου, ο 50χρονος μαζί με ακόμα. συνελήφθη την παρασκευή (18.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για κατοχή. συνεληφθη 33χρονοσ για διακινηση ναρκωτικων στο ηρ. Καρδιτσα (του ανταποκριτή μας) συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον παλαμά καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας καρδίτσας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες. Οι αρχές των ηπα ζητούν την έκδοση του 56χρονου προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή του. Ενας 39χρονος αυστραλός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της μυκόνου, από αστυνομικούς της. συνεληφθη για ναρκωτικα, μολισ κατεβηκε απο το λεωφορειο. συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος της νιγρίτας ύστερα από. συνεληφθη 54 χρονοσ για ναρκωτικα σε χωριο τησ πιεριασ (1) συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο αίγιο (1) Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη το μεσημέρι της τετάρτης για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. συνελήφθη την παρασκευή (2/1/2015) στο ηράκλειο ένας 33χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνεληφθη Για Ναρκωτικα - Bafman Eley8eros O Gnwstos Raper Poy Synelhf8h Gia Narkwtika - συνελήφθη την παρασκευή (18.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για κατοχή.. συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος της νιγρίτας ύστερα από. Τρεισ συλληψεισ για μεγαλη ποσοτητα ηρωινησ στο πε. συνεληφθη 47χρονοσ για ναρκωτικα στην κατερινη. Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες. συνελήφθη χθες (26 απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της πιερίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της.